top of page
67611387_398450910782247_5541205997428670464_n.jpg

Hello

Jeg tilbyr opplæring i Bicom bioresonans og kostholdkurs på timebasis. Det blir som å lære å kjøre bil og betaler kun time for time. Du mottar informasjon og materiell som er utarbeidet av tyske leger og terapeuter. I tillegg får du erfaring fra min over 20 års erfaring i min bioresonanspraksis. 

Jeg har siden 2003 hatt en praksis med mange hundre klienter med helseutfordringer. Jeg har representert Regumed/Bicom i Norge og har god kontakt med firmaet, leger og terapeuter i flere land.

www.bioresonans.info 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

 Opplæring i Bicom bioresonans
   & kostholdkurs

Norsk Bioresonans akademi

Jeg får regelmessig informasjon fra det store fagmiljøet i Tyskland om nye behandlingsteknikker og protokoller. Siden jeg har det nyeste av utstyr vil du få den nyeste opplæring. Opplæringen passer både for de som ikke har noen erfaring med bioresonans og for den som vil ha oppdatering på det nyeste av kunnskap og utstyr.

Etter hvert vil du få behov for å skaffe deg utstyr for behandling, men på nåværende tidspunkt kan du ta med deg venner, familie, eller andre som trenger behandling. Du/de betaler kr. 700,- (ikke moms på kurs og opplæring) . Du får opplæring og dine klienter får behandling. Du kan velge å invistere i nytt utstyr eller at vi sammen finner noe brukt til deg, men med den nyeste teknikken. Jeg anbefaler Bicom Optima som jeg bruker i dag. Det vil gi de beste resultatene i behandlingen av dine fremtidige klienter. 

My Story

Print-BM34-V8-01-CYMK.jpg

Contact

Ta kontakt om du vil ha mer informasjon 

+47 994 06 830

bottom of page