top of page
Citrus Fruits

Sunn mat og ernæringstilskudd

Gjennom over 20 års erfaring innen naturmedisin, kosthold og egne helseutfordringer, har jeg lært litt av hvert innen kosthold og hva som virker på meg. Jeg vokste ikke opp med et spesielt sunt kosthold. Jeg like ikke fisk som barn (eller rettere sagt bein i fisken) Så det ble pølse i steden. Først i senere tid, fra jeg begynte å studere medisin (naturmedisin) som jeg ble langt mer bevist på hva jeg puttet inn i kroppen. Så på denne nettsiden vil jeg etter hvert dele med deg litt erfaringer om kosthold, mosjon og ernæringstilskudd jeg har fått.

1439205-VIfFf.jpg

Lavkarbo

Reduser sukker og karbo

De fleste er enig i at for mye sukker og raske karbohydreter skaper dårlig helse. Du blir det du spiser. Så ikke spis hveteboller :-)

Les mer om lavkarbo på min FB gruppe trykk på ikonet
  • Facebook

Bli medlem av FB gruppen

Kosttilskudd

Jeg anbefaler Kosttilskudd fra det tyske firmaet LR som har meget bra produkter av høy kvalitet. Hvis du går inn på knappen under vil du komme inn i den digitale katalogen. Ta gjerne kontakt med meg så kan jeg ordne opp mot 50% rabatt og fritt levert direkte fra produsenten

tiles-1-big_06-2022_health-program-2-colostrum-pro12-av-honey_nordics.jpg
BBC2 bilde3.png

Regulering av vekten

Sliter du med vekta og ønsker råd og veiledning om kostholdet, hva du bør ta av kosttilskudd og ikke minst mosjon og trening hjelper jeg deg gjerne med det. Jeg har lang erfaring og har selv gått ned 22 kg.

Bedre kosthold bedre helse

Mange helseproblemer er linket til et usunt kosthold eller mat man ikke tåler. Spiser du noe som er feil genetisk for deg vil du kunne få mange plager. Ønsker du å se nærmere på blodtypedietten, må du finne din blodtype. Her kan jeg gi endel råd.

apple-cider-vinegar-candida.jpg
bottom of page