top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Ønsker du å redusere vekten?

Det er mange grunner til at pasienter kan slite med å gå ned i vekt og for å klare å holde vekten.

Å ha overvekt kan være skadelig for en persons helse, da det kan sette dem i økt risiko for å utvikle sykdommer som type 2 diabetes eller hjertesykdom. Noen vitenskapelige bevis indikerer også at de som tilhører visse etniske grupper kan være mer sannsynlig å utvikle vektrelaterte helsetilstander, noe som gjør det spesielt viktig å opprettholde en sunn vekt. Vektøkning kan også forverre eksisterende helsetilstander; for eksempel, for de som lider av revmatoid artritt, gir overvekt en ekstra belastning på leddene.


Hva er årsakene til uønsket vektøkning?

Det er velkjent at å spise mye sukkerholdig mat og mat med mye karbohydrater og usunt fett kan føre til at en person blir overvektig eller til og med føre til fedme. Dette kan spesielt være sant når det kombineres med lite eller ingen regelmessig mosjon. Men for de med visse underliggende helseproblemer, kan de slite med vektkontroll selv når de spiser mat som inneholder færre kalorier. I andre tilfeller kan mobilitetsproblemer begrense en persons fysiske aktivitet, noe som gjør det mye vanskeligere å gå ned i vekt.


BICOM®-enheten (bioresonans) har et program som kan brukes for vekttap, som diskuteres nedenfor. Når det er sagt, er det viktig å merke seg at vektøkning kan være forårsaket av en rekke faktorer. For eksempel kan mange helsetilstander som jeg vil skriver mer om senere skape problemer med en persons vekt. Lidelser som kan ha en betydelig rolle inkluderer allergier, matintoleranse, depresjon, fordøyelsessykdommer og spesielt parasitter og ikke minst hormonelle ubalanser og også stoffskifte/metabolismen.


Bruk av bioresonansterapi for å gå ned i vekt Bioresonans er en regulatorisk terapi som bruker elektromagnetiske bølger for å gjenopprette balansen i kroppens celler. Dette oppnås ved å øke sunne frekvenser, samtidig som man prøver å oppheve usunne frekvenser i kroppen, på samme måte som støyreduserende hodetelefoner motvirker omgivelseslyd. I bioresonans vekttapterapi stimuleres øreakupunkturpunktene med spesielle applikatorer. BICOM® bioresonansterapiprogrammene som brukes for å fremme vekttap inkluderer de for metabolisme, hormonsystem, avgiftning og det autonome nervesystemet.I stedet for å gi en midlertidig løsning, har denne typen terapi som mål å gi varige fordeler hos en pasient. De beste resultatene oppnås ofte når bioresonansbehandling brukes sammen med visse livsstilsendringer. Kombinert med et passende modifisert kosthold kan godt vekttap oppnås samtidig som stoffskiftet forbedres. Dette betyr at en sunn vekt kan opprettholdes lenger, spesielt når passende kostholdsendringer opprettholdes.


Ønsker du hjelp med vekten er det bare å ta kontakt. Jeg har selv gått ned 22 kilo med et program basert på bioresonans, kosthold og mosjon.

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page