top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

"95 % av mine kronisk syke pasienter lider av åpenbare eller skjulte allergier"


Simone Scherer

Naturlege i Olpe, har jobbet med BICOM® bioresonansmetoden i 22 år. Opprinnelig jobbet hun i bedriftsøkonomi, men fant veien til naturmedisin og komplementære behandlingsmetoder gjennom sine egne smertefulle opplevelser.


Jeg måtte dessverre innse at klassisk medisin ofte behandler symptomet, men ikke selve årsaken. Denne erkjennelsen fengslet meg så mye at jeg endelig utdannet meg til å bli naturlege. I år 2000 besto jeg eksamen med hell og etter det fikk jeg først erfaring i en medisinsk praksis som fokuserte på bioresonansmetoden. Til å begynne med virket bioresonans ganske mistenkelig for meg, og jeg kunne egentlig ikke bli venner med den. Tanken min hadde vært å tilby kun klassisk homeopati. Men jo lengre og mer intensivt jeg studerte bioresonansmetoden, jo mer fascinerende fant jeg den og jo klarere ble bildet mitt av det. Til slutt ble jeg så begeistret for det at bioresonans ble min absolutte hobbyhest. Jeg jobbet i denne medisinske praksisen i ett år,


Først hadde jeg bare en liten praksis i et anneks av en arkitekt, men etter kort tid var plassen ikke lenger nok og jeg leide større rom. Jeg hadde så god pågang av pasienter at jeg til tider måtte stoppe nye pasientinnleggelser gang på gang, slik at jeg fortsatt kunne klare alt etter forventningene mine. Jeg jobber alene fordi jeg har veldig høye krav når det gjelder å jobbe med pasientene mine. Hver pasient fortjener best mulig behandling, så jeg ønsker å ta vare på alle selv fra AZ og hele tiden finpusse min måte å jobbe på og mine metoder. Jeg lærer også hver dag, selv om jeg har fått stor selvtillit i arbeidet med bioresonansmetoden gjennom de lange årene jeg har vært selvstendig næringsdrivende.


95 % av mine kronisk syke pasienter lider av en åpenbar eller skjult allergi. Den første økten inkluderer alltid testing for tarmsopp og allergener. Først må kroppens egen regulering startes på nytt og avrusningsprosessen settes i gang. Det tar vanligvis fire økter for å eliminere allergien. Etterpå sjekker jeg om det er andre påkjenninger eller forstyrrende faktorer, for alt må fundamentalt ryddes ut for å sikre langvarig suksess.


Jeg har tenkt å skrive en bok om å jobbe med bioresonansmetoden, siden den har beriket livet mitt så utrolig. Selv etter mange år trives jeg fortsatt med å jobbe i praksisen min med entusiasme.


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page