top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Aktivering av selvhelbredelsesprosessen med Bioresonance

Oppdatert: 11. feb.

Personlig erfaring, som mange kolleger, førte meg til BICOM® Bioresonance og overbeviste meg om effektiviteten til denne komplementære metoden. Som et resultat bestemte jeg meg for å bruke BICOM®-enheten så snart jeg hadde min egen praksis. Da tiden kom noen år senere, innså jeg denne intensjonen og kjøpte en BICOM optima®.


BICOM® i fysioterapi?

BICOM®-enheten har en fast plass i min praksis nå, ettersom de mulige anvendelsene av Bioresonance er omfattende. Ikke bare kan jeg oppnå gode resultater med det ved ulike intoleranser, allergier og deres påfølgende plager, men den supplerende bruken av denne metoden har også bevist sin verdi i fysioterapeutiske behandlinger. Dette er fordi allergiske påkjenninger av og til spiller en rolle i muskel- og skjelettsystemet. Generelt kan selvhelbredende prosesser aktiveres eller støttes av spesielle BICOM®-programmer som muliggjør raskere utvinning i mange tilfeller.


Målrettet behandling av årsaker til sykdom

Videre opplæring og dypere innsikt i arbeidsprinsippet for bioresonans har hjulpet meg til å gjenkjenne alternative terapeutiske tilnærminger for ulike typer plager. På dette grunnlaget var jeg i stand til å utvikle helhetlige tilnærminger som retter seg mot de respektive årsakene til sykdom og behandler dem vellykket.


Oslo Bioresonans

34 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page