top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Aktivering av selvhelbredelsesprosessen med Bioresonans

Angela Henkel

Angela Henkel er naturlege og fysioterapeut med egen praksis i Krefeld (Tyskland). Hun bruker forskjellige behandlingsmetoder som akupunktur-meridianmassasje, osteopatiske behandlinger, BEMER fysisk vaskulær terapi, etc. I løpet av sine mange års arbeid i flere praksiser har hun tilegnet seg omfattende erfaring med en lang rekke plager.


BICOM®-enheten har en fast plass i min praksis nå, ettersom de mulige anvendelsene av Bioresonance er omfattende. Ikke bare kan jeg oppnå gode resultater med det ved ulike intoleranser, allergier og deres påfølgende plager, men den supplerende bruken av denne metoden har også bevist sin verdi i fysioterapeutiske behandlinger. Dette er fordi allergiske påkjenninger av og til spiller en rolle i muskel- og skjelettsystemet. Generelt kan selvhelbredende prosesser aktiveres eller støttes av spesielle BICOM®-programmer som muliggjør raskere utvinning i mange tilfeller.


Videre opplæring og dypere innsikt i arbeidsprinsippet for bioresonans har hjulpet meg til å gjenkjenne alternative terapeutiske tilnærminger for ulike typer plager. På dette grunnlaget var jeg i stand til å utvikle helhetlige tilnærminger som retter seg mot de respektive årsakene til sykdom og behandler dem vellykket.Vil du vite mer om bioresonans se min nettside www.bioresonans.info

Naturterapeut Tore Geir Nilsen


16 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page