top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Allergi utslett - testen avdekket årsak…

En pasientrapport av fru Lange-Sohn

I august i fjor kom fru L. til min praksis med sin 11 år gamle sønn N.. Han hadde et veldig kløende utslett over hele kroppen.  Utslettet hadde dukket opp en uke tidligere under et opphold i deres ferieleilighet.

Mor og sønn hadde allerede febrilsk tenkt på hva som kunne ha vært årsaken, men ingenting hadde falt dem inn.  De hadde ikke brukt annen mat eller krydder, de hadde ikke brukt nye klær, det hadde ikke vært kontakt med dyr …


Så hva kan ha vært utløseren av denne allergien?


Testing løser mysteriet

I min testing med CTT1 testsettet "5 elements" var det positive reaksjoner på ampullene "Allergiske reaksjoner", "Lymph" og "Kjemisk eksponering".


Etter å ha visst dette, fortsatte jeg å teste med CTT-testsettet "Allergic Strains".  Her var det en klar reaksjon på ampullens "vaskemiddel".  Etter et øyeblikks ettertanke sa moren: "Å ja, jeg hadde kjøpt et annet vaskemiddel enn det vi bruker hjemme."Heldigvis visste hun fortsatt hvilket merke det var, så jeg kunne bruke det til terapi.  (I BICOM®-terapi kommer de respektive allergenene inn i inngangskoppen til BICOM®-enheten og påføres omvendt med et passende allergiprogram).


Etter noen behandlinger så huden mye bedre ut.  Kløen var allerede mindre aggressiv etter den første behandlingen og forsvant snart helt.

Økte allergiske reaksjoner på flytende vaskemidler.


Testing i min praksis viser i økende grad positive reaksjoner på vaskemidler og tøymyknere.  Spesielt de flytende vaskemidlene ser ut til å ha allergisk potensial.  (Jeg liker å gi råd til pasientene mine i slike tilfeller hvordan de fortsatt kan få rent tøy med betydelig mindre, eller uten vaskemiddel).

Selv etter 12 års arbeid som

bioresonansterapeut er jeg fortsatt overrasket over hvor fantastisk BICOM®-terapi er, spesielt for pasienter med allergiske symptomer.

5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page