top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Allergiutløsere og symptomer

«Siden midten av forrige århundre har forekomsten av allergier økt jevnt og trutt i vestlige land. Rundt 30 til 40 prosent av tyskerne lider nå av minst én allergi.» (Kilde: https://www.aerzteblatt.de/archiv/179902 )

År med allergiske symptomer kan være svært stressende og begrense livskvaliteten enormt. Ofte er symptomdempende medisiner over lengre tid eneste utvei for de som er rammet. Ikke sjelden må bivirkninger som hodepine, tretthet eller søvnforstyrrelser aksepteres.

Meike Dohse Naturlege. Etter å ha studert bedriftsøkonomi og jobbet med dette feltet i mange år, utdannet hun seg til naturlege og åpnet en praksis i Hamburg. Fokuset i arbeidet hennes er på gynekologi og pediatri og behandling av allergier. BICOM® bioresonans spiller en sentral rolle i allergibehandlinger.

Allergiutløsere og symptomer

Årsakene til og utløserne av allergier er mange og varierte. Like varierte er plagene som utløses av dem: Fra rennende nese og rennende, kløende øyne, hosteanfall, kortpustethet til mage-tarmplager og leddsmerter. Diagnosen må være nøye slik at behandlingen viser ønsket suksess.

Årsaksidentifikasjon og behandling i min praksis

I tillegg til en grundig anamnese og detaljerte resonanstester, fokuserer jeg på tarmens tilstand. En skadet tarmflora har en negativ effekt på immunforsvaret og kan fremme tendensen til allergi.

Etter at jeg har identifisert de allergifremkallende faktorene, behandler jeg dem med BICOM®-enheten. Siden ulike allergiprogrammer er lagret i enheten, er applikasjonen relativt enkel. På denne måten tar jeg forsiktig og konkret opp årsakene til klagene. Ofte er det merkbar bedring etter bare én eller to behandlinger, slik at medisiner kan unnværes.


Bioresonans gir terapeutisk merverdi for min praksis. Dette er fordi ordet har spredt seg at denne metoden på en pålitelig måte hjelper mot allergier og kan kombineres med andre terapeutiske tiltak som homeopati og fytoterapi.

Skånsom og smertefri

En ekstra fordel: både resonanstestene med BICOM®-enheten og allergibehandlinger er helt smertefrie. En stor lettelse, spesielt for små pasienter (og deres foreldre!). Mange pasienter kommer etter anbefaling, så jeg klarer meg nesten uten klassisk reklame.

Mer informasjon www.bioresonans.info

8 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page