top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Bakterier kan skjule seg og kan være resistente mot antibiotika...


Man går gjerne til legen som tar en blodprøve og finner kanskje noe i en blodprøve, men andre bakterier eller av samme type kan skjule seg og ikke oppdages på den blodprøven.

Kilde: forskning.noMed Bicom bioresonans tilbyr jeg en komplementær (alternativ) metode for testing av bakterier i kroppen (erstatter ikke blodanalyse) i tillegg til blodanalyse.


Bioresonans er en test og behandlingsmetode som benyttes av en rekke leger og terapeuter i omtrent 90 land. Det er ikke alt man finner i en blodprøve. Antibiotika brukes i mange akutte tilfeller av infeksjoner og i den grad at mange bakterier har blitt resistente mot medisinen.

Når det gjelder bakterier så anbefaler jeg tilskudd av en bredspektret produkt. Jeg har derfor landet på å bruke Pro12 , et tysk produkt (kan bestilles på www.lrworld.com/toregeir . Den har 12 stammer og er dobbel kapslet. Les mer her https://www.bioresonans.info/post/dobbelkapslet-probiotika-med-12-stammer-unik
Ønsker du å prøve bioresonans for testing og behandling, gå inn på min nettside www.bioresonans.info Telefon 99406830


Thomas Kaktus Heien forteller:

Jeg hadde to behandlinger med BICOM, og helseproblemene mine var helt borte. Jeg har hatt mageproblemer i mange år, havnet også på sykehus når jeg var i utlandet. Vanlige sykehus ga meg alle slags forskjellige diagnoser, og fikk aldri gitt meg riktig behandling. Jeg hørte om bioresonansdiagnostikk av en venn, og tok derfor kontakt med Tore Geir Nilsen som jobber med det i mange år. Utstyret han bruker finner ikke bare den virkelige årsaken til problemet, men gir deg også en behandling. Tore er en veldig lidenskapelig terapeut, han er alltid villig til å hjelpe mennesker og han gjør en kjempejobb med BICOM.


P.S. Problemet var parasitter


Tore Geir Nilsen, Naturterapeut19 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page