top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

BICOM® Bioresonance-pasienter fra hele Tyskland – Kasusstudier for sol- og matallergi

Michael Schwarzbach

Naturlege. Han har jobbet i egen praksis i 30 år. Blant andre indikasjoner er han spesielt vellykket i behandlingen av vedvarende allergier og tilhørende tilstander. I 2007 ble behandlingstilbudet i hans praksis utvidet til å omfatte BICOM® bioresonansmetoden.

Bioresonans har blitt uunnværlig for min praksis, suksessene taler for seg selv. Ved siden av kiropraktikk brukes det oftest. Det er det desidert beste alternativet, spesielt for allergirelaterte sykdommer. Noen av pasientene mine reiser lange avstander for å komme til Viersen fra hele Tyskland.


Kasusstudie 1: Solallergi

Pasient, kvinne, 48, led av solallergi siden puberteten. Lengre opphold i solen endte regelmessig med intens rødhet, blemmer og kløe. Hun kunne maksimalt tilbringe 15-20 minutter utendørs på solfylte dager uten smertefulle konsekvenser. Gjennom årene ble ulike kalsiumpreparater og antihistaminer foreskrevet som et middel mot disse hudreaksjonene. Permanent lindring var ikke i sikte. Da hun hørte om bioresonans, kom hun for å se meg i praksisen min.

Foruten en reorganisering av tarmen og frigjøring av blokkeringer (en blokkering var kalsiumpreparatene!), var noen få BICOM® bioresonansøkter nok til å bli kvitt solallergien. Siden den gang kan pasienten glede seg til sommeren og nyte solskinnet igjen.

Pasienten er veldig glad for den nyvunne livskvaliteten og anbefaler oss jevnlig til andre pasienter.


Kasusstudie 2: Pasient med kraftig matallergi


De allergiske plagene hadde gradvis økt med årene; en stund kunne hun fortsatt spise poteter eller visse grønnsaker, helt til det ikke lenger var mulig. I omtrent ett år hadde hun kun spist salat. Andre matvarer førte uunngåelig til kvalme, diaré, hudplager eller sår i munnen.


Legene hun oppsøkte skrev ut kortisonmedisiner og ulike antihistaminer. Ved en tilfeldighet lærte hun om praksisen min og bestemte seg for å reise den lange veien fra München til oss i Rheinland.


Ved hjelp av anamnese og omfattende resonanstester finner man først ut årsaksfaktorene.


Det viser seg at tarm-rehabilitering er avgjørende for et positivt terapiforløp. Noen blokkeringer må også utløses før de allergiske påkjenningene kan adresseres målrettet.


På grunn av den lange reisen bor pasienten på hotell. For å utnytte tiden optimalt tilpasses terapiplanen til dette og om mulig å gi en rimelig pris på terapi hver dag.


Allergenene elimineres trinnvis og veldig snart føler pasienten seg bedre. Dette er et godt tegn på at vi er på rett vei.


Etter et halvt år og flere behandlingsfaser på flere dager er det gjort! Pasienten er kvitt sine mange allergier og intoleranser og nyter et helt nytt liv!


Ønsker du mer informasjon, ta kontakt tore.geir.nilsen@gmail.com telefon +47 99406830

9 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page