top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

BICOM® bioresonans - utprøvd terapi for allergier

Hva er bioresonans? Biofysisk grunnleggende.

Tendensen til å utvikle allergi har vært økende i verdensbefolkningen i flere tiår.

I 1960 hadde bare 3 % av verdens befolkning en overfølsom (allergisk) reaksjon på fremmede stoffer (allergener).


I dag viser nesten halvparten av alle mennesker på verdensbasis mer eller mindre uttalte allergiske symptomer. Forskere, allergiforskere og allergologer spår allerede at alle i fremtiden vil ha en allergi.


BICOM® bioresonansmetoden har behandlet emnet allergi siden 1987, og med mer enn 17 000 BICOM®-enheter i over 90 land, er det mange erfaringer og anbefalinger for medisinsk praksis.Et fokus for BICOM optima®-enheten er behandling av allergisk rhinokonjunktivitt (allergisk rhinitt). Derved er det også anbefalinger for behandling av milde til moderate allergiske symptomer.

Ved hjelp av spesialdesignede terapiprogrammer brukes lavenergi elektromagnetiske bølger for å aktivere og gjenopprette pasientens egne selvhelbredende krefter.

Med terapeutfinneren kan du finne praksiser i Tyskland som kan tilby deg BICOM® bioresonans. Mange leger eller terapeuter tilbyr også tidlig allergideteksjon for forebyggende behandling. For praksis utenfor Tyskland, vennligst kontakt med en av våre internasjonale partnere : Norge Oslo www.bioresonans.info


Naturterapeut og naturterapeut tore.geir.nilsen@gmail.com


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page