top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

BICOM® bioresonansmetode årsaksorientert testing og behandling – siden 1987

La oss bryte ned ordet bioresonans : 'bio' er forkortelse for biologisk betydning 'levende' eller 'liv'. 'Resonans' når det brukes i fysikk er når ett objekt vibrerer med samme naturlige frekvens som et objekt som og tvinger et annet objektet til vibrasjonsbevegelse.


Bioresonans (ikke å forveksle med biofeedback-terapi) bruker frekvensene som sendes ut av levende celler i kroppen som informasjonen som trengs for å forenkle behandlingsterapi, omtrent som tuning av et musikkinstrument. (Selvfølgelig er frekvensområdet til celler mye lavere enn for pianostrenger, men kan fortsatt måles med vanlig elektronisk utstyr.) Hvis du er kjent med å stemme et piano, vil du forstå at å trykke på en stemmegaffel vil føre til at pianostrengen som har samme frekvens til å vibrere. Et enkelt vitenskapelig faktum.Dette har i utgangspunktet vist seg å være nyttig i Tyskland for å prøve å identifisere hvilke allergener som ikke er i resonans for kroppen og kan forårsake allergiske reaksjoner.

Bioresonans ble opprinnelig bevist i Tyskland for å være nyttig i allergitesting når man prøver å identifisere hvilke allergener som ikke er i resonans med kroppen og kan forårsake allergiske reaksjoner.

Forklaringen kan virke komplisert for de uten forståelse av biofysikk eller hvis du er ny på energimedisin. Vi har imidlertid støttedokumentasjon og videoer for vurdering når du søker videre på nettstedet.


Hva brukes bioresonans til?

Terapi på en bioresonansmaskin hjelper kroppen med å redusere toksin- eller stressbelastninger, slik at kroppen kan helbrede seg selv.

BICOM® bioresonansterapi (noen ganger sett på som bioresonansterapi) er en ikke-invasiv, skånsom terapi som gjør den egnet for barn over 4 år og til og med sensitive pasienter. Terapi på en bioresonansmaskin kurerer ikke en sykdom; det hjelper kroppen med å redusere toksin- eller stressbelastningen og hjelper dermed til å gjenopprette "selvregulering", slik at kroppen kan helbrede seg selv.


Noen vanlige symptomer der allergiske stressfaktorer spiller inn inkluderer generell smerter, tette neseganger, nysing og pustevansker, tretthet, fordøyelsesproblemer, hudproblemer eller bare en generell følelse av å "ikke helt bra".

Mange lurer på hvorfor, til tross for våre vitenskapelige fremskritt og velstand, stadig flere mennesker sliter med å opprettholde god helse. Noen lidelser er gitt en "etikett", men mange, som høyt blodtrykk og revmatoid artritt, kan ikke behandles; de er ganske enkelt administrert.


Mange av disse lidelsene og syndromene har økt jevnt og trutt i løpet av de siste 20 årene, noe som reiser spørsmålet om vi blir mer intolerante eller til og med allergiske mot økende nivåer av giftstoffer i miljøet.


Hvis du vil finne ut mer, vennligst gå inn her www.bioresonans.info/bioresonans .
14 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page