top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Biofysisk grunnleggende for bioresonansmetoden

Den kjente amerikanske cellebiologen Bruce Lipton skriver om molekylære mekanismer, grunnlaget for alle livsprosesser, i sin bok "The visdom of your cells" som følger:

«Hundre og hundrevis av vitenskapelige studier i løpet av de siste femti årene har konsekvent avslørt at 'usynlige krefter' i det elektromagnetiske spekteret har en dyp innvirkning på alle aspekter av biologisk regulering.


Spesifikke frekvenser og mønstre av elektromagnetisk stråling regulerer DNA, RNA og proteinsynteser; endre proteinform og funksjon; og kontrollere genregulering, celledeling, celledifferensiering, morfogenese (prosessen der celler samles til organer og vev), hormonsekresjon og nervevekst og funksjon. Hver av disse cellulære aktivitetene er en grunnleggende atferd som bidrar til utviklingen av livet.

Selv om disse forskningsstudiene har blitt publisert i noen av de mest respekterte mainstream biomedisinske tidsskriftene, har funnene deres ennå ikke funnet veien inn i medisinsk skolepensum (Liboff 2004; Rosen 1992; Blank 1991; Tsong 1989; Yen-Patton 1988).

Basert på disse biofysiske prinsippene, som Lipton beskriver i sin bok, har ulike medisinske terapeutiske og helseprosedyrer blitt utviklet de siste tiårene. En slik metode er BICOM® bioresonansmetoden.

Vi i REGUMED® er preget av mer enn 35 års erfaring og lidenskap. Sammen med mer enn 2500 entusiastiske terapeuter fra fagfeltet humanmedisin, legger vi stor vekt på å alltid være i forkant av utvikling og medisin.

8 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page