top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Bioresonans i veterinærmedisin

Skrevet av Dagmar Scheuffele

Veterinær naturlege. Veterinærpraksis siden 2010 med fokus på frekvensmedisin. Opplæring ved Akademiet for Homeopati. BICOM® bioresonans siden 2013.

Bruker BICOM® bioresonans på en støttende måte i kombinasjon med andre metoder som osteopati, homeopati og fysioterapi. Bruksområder: Allergier, infeksjonssykdommer, muskel- og skjelettsystem (som hofteleddsdysplasi, spondylose, leddbetennelse), sjokkterapi (f.eks. etter ulykker), smertebehandling, nyre- og leversvikt, tarmproblemer (f.eks. med matallergi).


Bruken av BICOM®-enheten er egnet for et bredt spekter av plager som fôrallergier, infeksjonssykdommer, sykdommer i muskel- og skjelettsystemet, hofteleddsdysplasi, spondylose, smerter av alle slag, sjokkterapi etter ulykker og mye mer.


Bioresonans kan utmerket kombineres med osteopatisk behandling og også med konvensjonell medisinsk behandling. For eksempel kan nyre- eller leversvikt, tarmsykdommer osv. støttes optimalt med BICOM®. Ofte virker disse behandlingene så godt at medisiner til og med kan unnværes i etterkant.


Verdien av BICOM®-enheten er at vanskelige sykdommer kan behandles veldig bra. Kroppen kan støttes målrettet slik at dyret kommer seg bedre og raskere.


Jeg spør om det kan være placebo når metoden virker så godt på dyr?


Les om bioresonans på www.bioresonans.info


Tore Geir Nilsen

Naturterapeut og bioresonans-terapeut

10 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page