top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Celle-kommunikasjon

God og sunn celle-kommunikasjon er avgjørende for å holde seg frisk. Forskere i dag sier at cellene kommuniserer blant anne ved hjelpe av elektriske signaler eller frekvenser.

Det kan være mange belastninger og stress som kan forstyrre denne celle-kommunikasjonen. Det kan være mat som man ikke tåler og som blir som gift for kroppen. Det kan være sprøytemidler, tilsetningsstoffer, bakterier, sopp, virus, parasitter og ikke minst toxiner (gift) som slike mikroorganismer produserer.


De syke cellene vi gi feilinformasjon til andre friske celler, som vil påvirke dem negativt og som også vil bli disharmoniske.

Med bioresonans og reguleringsmedisin kan vi teste og skanne bioelektrisk med avansert utstyr. Vi stiller ingen medisinske påstander, men vi hjelper kroppens selvhelbredende evne til å komme i harmonisk balanse. Det vil svekke de syke cellene som har denne disharmoniske tilstanden eller fjerne dem.Når belastningen er borte og de syke cellene igjen er harmoniske vil det bare være friske celler som kommuniserer riktig og på en god måte.

Da kan kroppen begynne å fungere bedre eller bli helt bra avhengig av mange forskjellige faktorer. Vi påstår ikke at det alltid er så enkelt, men dette er en forklaring som forskere innen dette fagområdet mener skjer. Så det betyr at reguleringsmedisin kan rette opp den bioelektriske celle-komunikasjonen.


Hvis du synes dette høres spennende ut og du ønsker en time for å teste eller skanne kroppen din kan du ta kontakt med meg eller bestille time online. www.bioresonans.info
25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page