top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Dobbelkapslet probiotika med 12 stammer - Unik

Professor Robert L. Clancy er en av verdens mest respekterte eksperter innenfor probiotika. Han underviser ved det australske University of Newcastle. Professor Clancy har vært en del av LR`s vitenskaplige råd siden 2007. Samarbeidet har bl.a resultert i patent på dobbeltkapslet probiotika slik at de gode bakteriene ikke begynner å sloss internt.


Normalt kan man ikke sette mer enn 3-4 forskjellige bakteriefamilier i et kapsel, men i Professor Clancy`s patenterte dobbeltkapsling er hver enkelt familie kapslet i et lite mikrokapsel, som igjen er plassert i kapslet vi ser. På den måten kan hele 12 forskjellige bakteriestammer leveres direkte på de stedene i tarmen de er beregnet for, og flere gode bakterier lever mye lenger. Dobbelkapslingen sørger også for at bakteriene overlever magesyren.


70 - 80% av immunforsvaret dannes i tarmen, og med overvekt av dårlige bakterier siver det giftstoffer ut i blodbanene og forgifter kroppen. En fellesbetegnelse for situasjonen er « lekk tarm » Matintoleranse, soppinfeksjoner, eksem, migrene, kviser, diare, opphoping av plantevernmidler og tungmetaller er kjente konsekvenser. Det pågår en kontinuerlig maktkamp i tarmkanalen. Milliarder av bakterier jobber konstant i tarmen med å spalte maten vi spiser, men veldig ofte tar de dårlige bakteriene kommandoen. De gode melkesyrebakteriene blir ofte vasket ut av tarmen etter ganske kort tid. Tidligere spiste vi ofte fermentert mat og fikk dermed stadig påfyll av de gode livsnødvendige bakteriene, samtidig som vi skjeldnere spiste det vi i dag kaller «søppel» mat.


Ta kontakt om du vil vite mer. Kan tilby produktet fritt levert til gode priser. www.bioreonans.info +45 99406830


51 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page