top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

"Enkelt" arbeid med bioresonansDr. rer. nat. Jutta Schleicher

Naturopathic practitioner

Hun kom i kontakt med naturmedisinske helbredelsesmetoder, etter mange år med helseproblemer. Hennes egne positive erfaringer var dermed hennes motivasjon for selv å utdanne seg til naturlege. Etter å ha fullført opplæringen sin, åpnet hun sin praksis i Eichwalde i 1999. På en naturlegekongress ble hun kjent med BICOM® bioresonans og oppdaget fordelene med denne terapimetoden.


"Alt vibrerer - det er grunnlaget for livet, ja for hele universet. Jeg motsier gjerne ideen om at vibrasjonsmedisin skal være fremtidens medisin, for heldigvis er den allerede i vår nåtid. Som bioresonansterapeut bruker jeg denne muligheten til å behandle pasienter. Det er en "enkel" måte å jobbe på fordi den fungerer så logisk. Jeg kan ikke lenger forestille meg min daglige praksis uten min BICOM®-enhet, spesielt siden metodene passer så godt sammen energisk med akupunktur og homeopati.

Enormt utvalg av behandlinger

Variasjonen av behandling gjennom bioresonans er enorm. Det er ikke-invasivt, ikke-manipulerende, og barna (og også eldre pasienter) elsker det, siden det ikke gjør vondt, og i stedet hjelper ganske merkbart. Behandlingsfrekvensen avhenger av alvorlighetsgraden av problemet, men det har ikke vært noen behandlingssvikt. Det er noe fantastisk for meg som bruker.

Jeg kan også unne meg selv veldig bra, det være seg som for- eller etterbehandling eller den årlige detoxen. Jeg bruker den også som en energiboost etter en dag på praksis og er dermed for meg også en hemmelig ungdomskilde.

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page