top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Er du for sur i kroppen?

Gjennom min praksis ser jeg ofte at mange sliter med syre-base balansen i kroppen. Dette er noe jeg kan teste med bioresonans metoden og avansert utstyr som Bicom Optima.


Jeg kan også teste tilskudd med basiske egenskaper. Jeg tester behovet for tilskuddet og hvor mye du trenger hver dag.


Uansett hvor bra og riktig mat du spiser eller hvor mye kosttilskudd du får i deg hjelper det svært lite om kroppen din er ”sur”, d.v.s har for mye syre. Fellesnevneren innen helseplager er feil pH verdi i kroppen. Rett verdi, målt i frisk morgenurin skal være mellom 6,8 og 7,0. Hvordan er dette mulig når nesten alt som er gøy og godt skaper syre?


Den store andelen av fastfood, kantine- og ferdigmat, gir kroppen en varig sur belastning. Riktig syre/base balanse er 20% syre og 80 % base, likevel tilfører vi via kosten 80% syre og bare 20% base. I tillegg til at sorg, stress, bekymringer og sinne også skaper syre. Godteri, alkohol, nikotin, koffein og medisiner gjør det enda verre.


Jeg anbefaler deg å ta en test med bioresonans og også teste ut et produkt som heter Probalance.Selv om du ikke vil komme til testing, ta kontakt for mer informasjon om Probalance.


Har vanligvis dette produktet på mitt kontor i Oslo.


29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page