top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Er kaffe sunt?

Oppdatert: 18. aug. 2022

Jeg har erfart at kaffe ikke er så bra for meg. Jeg nyser etter å ha drukket kaffe, men det er ikke så lett å la være. Det er liksom godt med den kaffekoppen nom morgenen. Ifølge blodtypedietten skal jeg ikke ha kaffe. Det samme viser min scanning rapport. BBC Bicom Body check scanning viste at det var det viktigste jeg bør la være å drikke. Jeg testet også kaffe med min Bicom Optima apparat. Så jeg har et allergi problem for kaffe. Når man har en genetikk som ikke aksepterer kaffe eller andre ting er det vanskelig å behandle eller kanskje umulig.


Helsekaffe

Så var det en klient som viste meg en helsekaffe som jeg testet på meg og 3 andre klienter. Alle tålte denne helsekaffen ifølge testen med Bicom Optima, men ikke vanlig kaffe.


™ Premium Gourmet Organic King of Coffee er en rik og robust kaffe med det sjeldne og eksotiske Ganoderma lucidum-sporepulveret. Sporer (Powder) er frø som produseres og frigjøres av Ganoderma-planten når den blir moden (etter ca. 5-7 måneders vekst). Sporer er som pollen av blomster, med sine egne unike egenskaper.


Den er et Økologisk produkt.

Organo™ Premium Gourmet Organic King of Coffee er en robust Arabica-blanding som blandes på et øyeblikk for en smakfull kopp kaffe. Denne OG-kaffen inneholder også som sagt Ganoderma lucidum-sporepulver gir mange ekstra fordeler og gir et snev av nøtteaktig smak for å balansere den rike, dristige og glatte smaken til denne kaffen.


Ganoderma-sporer Ganoderma-soppen er en av de eldste soppene som brukes i kinesisk urtemedisin. Det er en av de mest undersøkte soppene, blant annet fordi det i Ganoderma finnes stoffer som kalles triterpener. Disse finnes i mange matvarer og planter som honning, epler og tranebær. Det er 50 av disse stoffene som utelukkende finnes i ganoderma-sopp. Når Ganoderma lucidum modnes, frigjør de sporer som brukes i Premium Organo King of Coffee.


Så nå drikker jeg denne kaffen og jeg merker at den har god effekt på meg. Hvis du vil teste denne kaffen så har jeg den på kontoret.

12 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page