top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Biofysisk grunnleggende for bioresonansmetoden

Oppdatert: 18. des. 2023

Livet er bare mulig hvis tre betingelser er oppfylt: Materie, energi og informasjon.

Disse aspektene finner vi også i konvensjonell medisin, både i diagnostikk og i terapi. For eksempel er hvert stoff også en informasjonsbærer.

Informasjon er verken energi eller materie, den er uvesentlig og kan sammenlignes med betydningen av en melding fra et sender til et mottakende mottakssystem.

Under cellekommunikasjon og overføring av informasjon, i tillegg til de elektriske reseptorproteinene og biomembranene generelt, spiller også elektromagnetiske interaksjoner gjennom lys (biofotoner) en rolle.

Spesifikke elektromagnetiske bølgemønstre fungerer som informasjonsbærere. Disse bølgemønstrene kan moduleres av BICOM-enheten for å eliminere forstyrrende eller stressende informasjon i en organisme.

Målet er å gjenopprette den frie flyten av helbredende informasjon (cellekommunikasjon) og dermed støtte organismens selvregulering og selvhelbredende krefter.

Individuell, pasientspesifikk informasjon eller informasjon fra opprinnelige stoffer, digitaliserte stoffer eller informasjon lagret på lagringsmedier kan brukes til terapi.


Ta kontakt for mer informasjon www.bioresonans.info

14 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page