top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Har du uren hud?

Mange unge sliter med uren hud og hudproblemer. Min erfaring er at de fleste hudproblemer kommer fra innsiden av kroppen. Det kan være hormonelle hudplager eller matintoleranser og mat man ikke tåler.

Mange bruker kremer og annet for huden og det er kanskje bra, men ikke når problemet er et annet sted. Jeg har jobbet 22 år med behandling med Bicom bioresonans for å finne og behandle de underliggende årsaker.

Husk at hud er et utrensnings organ og hvis kroppen evne til å rense seg selv og detox av kroppen, har man behov for å å gjøre noe med det. Selv om du ikke har hørt om Bicom bioresonans kan jeg opplyse at mer enn 15000 leger, terapeuter, tannleger og veterinærer bruker metoden i sin praksis. Men dessverre få i Norge.

Bioresonans er en komplementær medisinsk metode som kan sammenlignes med homeopati, akupunktur m.fl.


Fordelen er at jeg med bioresonans tester om det er mat, som som candida, mykotoksiner (gift fra sopp), hormonelt eller annet er den underliggende årsaken.Jeg har praksis i Balkebyklinikken i Oslo som ligger i Bokstadveien 30 A. Ta gjerne kontakt på telefon 99406830 hvis du har noen spørsmål.


På min nettside kan du lese mer om metoden og bestille time på nett eller send en sms. www.bioresonans.info


Naturterapeut Tore Geir Nilsen

18 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page