top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Hormoner, Diabetes 2 og betennelser...

Diabetes 2 og insulinresistent er blitt en epidemi over hele verden. Man snakker omen slags sukkersyke, men det mange ikke vet er at ved diabetes 2 har man for mye insulin i kroppen som kan skade kroppen. Så det er ikke bare sukker / glukose som er farlig for helsen men også insulinet. Betennelser er en av de problemer mange sliter med. Dette er hentet fra boken "Betennelsesfri" fra Lille Måne


"Betennelser er roten til alt ondt!


Det er der mange sykdommer starter: hormonell ubalanse (pga feil næring, stress, for å nevne noe) kan gi grobunn til inflammasjon og betennelser.


Hva bør du vite? Å vite hva du skal spise, hvordan du skal trene og stresse ned, eller hva som skjer med kroppen din når den ikke lenger fungerer som den skal? Dette dypdykk i hva som skjer med kroppen din når du spiser og lever på en uhensiktsmessig måte. For til og med friske og symptomfrie mennesker kan lide av hormonubalanser og for høye betennelsesmarkører. Først viser det seg ofte som mer eller mindre diffuse problemer. Det kan være overvekt, hårtap, tretthet, søvnproblemer, humørsvingninger eller mer alvorlige symptomer som infertilitet, tarmsykdommer og ikke minst demens.


Det er en rekke helseproblemer som skyldes betennelser, så hvorfor ikke være føre var?"


Ta kontakt om du vil bestille time for test og behandling www.bioresonans.info


Les om hormontest og behandling https://www.bioresonans.info/hormoner

48 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page