top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

HVORDAN JORDENS NATURLIGE FREKVENS PÅVIRKER MENNESKETS VELVÆRE

Fra begynnelsen av livet på jorden har planeten hatt det som er kjent som "naturlig frekvens." Jordens naturlige frekvens kalles Schumann-resonansen, som pulserer med en hastighet på 7,83 hertz. Den omgir og beskytter alle levende ting på planeten. Folk ble mer i harmoni med jordens naturlige vibrasjoner etter hvert som de utviklet seg.Vitenskapelige studier viser at den menneskelige hjernen når sitt ultimate potensial for helse og velvære når den resonerer med jordens 7,83-hertz-frekvens. Å holde seg synkronisert med jordens naturlige frekvens kan positivt påvirke fysisk og mental helse og daglig ytelse og fremme generell velvære.


Elektrisk energiforbruk har økt i dagens verden på grunn av industrialisering og teknologisk utvikling. Som et resultat har miljøet blitt utsatt for elektromagnetisk forurensning. Fordi det er usynlig og effektene ikke oppstår umiddelbart, har ikke elektromagnetisk forurensning blitt ansett som spesielt viktig sammenlignet med andre typer miljøforurensning.


Men studier viser at frekvenser som sendes ut fra elektriske og mekaniske apparater i våre hjem og arbeidsplasser, som varmesystemer og klimaanlegg, forstyrrer kroppens evne til å holde seg synkronisert med jordens naturlige vibrasjoner. Denne forstyrrelsen kan påvirke kroppens immunsystem, energinivå og søvnkvalitet negativt. Det kan være en av grunnene til at så mange mennesker ofte føler seg stresset og engstelig.


Som et resultat av uregelmessig urbanisering og ikke-planlagt strukturering, er høyspente energioverføringslinjer og transformatorstasjoner i nærheten av storbyer, og folk som bor i disse områdene er utsatt for elektromagnetiske felt. Effektene av elektromagnetisk forurensning har blitt undersøkt av forskere i forskjellige land fra tid til annen. Man har sett at barn som bor i samme nabolag og de som bor i nærheten av kraftledningene har større sannsynlighet for å få kreft enn andre.


33 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page