top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Hvorfor er det så vanskelig å forstå hva bioresonans er?

Kanskje fordi leger her i Norge ikke snakker om det og heller ikke forstår hva det er. Tross dette er det omtrent over 7000 leger i utlandet som bruker det i sin praksis. Det er dessuten dårlig butikk for farmasøytisk industri. Det er lett å fornekte det man ikke forstår.


Bioresonans kan også forklares med begrepene informasjon- og reguleringsmedisin. Vi vet at mange funksjoner i kroppen er helt avhengig av elektriske signaler og informasjon. Når øynene fanger opp informasjon fra det du ser overføres elektriske signaler til hjernen som tolkes av hjernen og lager et "bilde" i hjernen. Det samme med lyd. Ørene fanger opp vakker musikk og hjernen mottar elektriske signaler som oppleves som vakker musikk. Hver gang hjertet slår så er det et elektrisk signal som får hjertet til å slå.


Når du bruker mobiltelefonen og snakker til en annen person, er det signaler og frekvenser som overbringer din informasjon til telefonen og personen i andre enden.
Det er litt på samme måte bioresonans. Med Bicom apparatet henter vi informasjon fra kroppen som bringer ubalanser eller feilinformasjon (ubalanser) som rettes opp og informasjon sendes tilbake i kroppen sammen med frekvenser. En slags toveis kommunikasjon. Der er Bicom bioresonans annerledes enn andre apparater fordi vi behandler kroppens egne frekvenser og informasjon. Ingen har helt like frekvenser/informasjon og derfor vil det være feil å bare sende inn noen konstruerte frekvenser.


Ta kontakt om du ønsker mer informasjon www.bioresonans.info

17 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page