top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Hvorfor trenger vi bioresonansterapi?

Konvensjonell medisin er avgjørende for å hjelpe oss med å takle skader og helseproblemer, spesielt i en nødssituasjon. Imidlertid har det sine begrensninger. Se følgende video for å finne ut hvordan den komplementære terapien kjent som bioresonans kan brukes sammen med konvensjonelle terapier for å forbedre helsevesenet. Fremskritt innen teknologi og forståelse har åpnet veien for nye konsepter som kan brukes, observeres og hvor vellykket, adopteres.

Hva er vitenskapen bak bioresonans?


Se videoen nedenfor for å utforske hvordan denne terapien bruker fysikkens lover for å hjelpe kroppen mens den reparerer seg selv. Det er viktig å forstå forskjellene mellom disse ulike kvantemedisinske enhetene. Biologisk tilbakemelding er generelt sett for å være der frekvenser sendes til menneskekroppen fra et lagret stoff. Bioresonans bruker informasjonen som allerede er i pasienten til sin informasjon. Disse forskjellige enhetene kan ha forskjellige resultater, noen terapeuter har observert at bare å sende produserte frekvenser til en menneskekropp kan være kontraproduktivt på grunn av firkantbølgemønsteret av lavere kvalitet.Hvordan fungerer bioresonans på et praktisk nivå?

Denne videoen viser hva som kan forventes ved en bioresonansterapiøkt. Den demonstrerer hvilket utstyr som er involvert og hvordan dette brukes av en terapeut for å hjelpe pasienter og barn fra 4 år.Hvor kommer bioresonans fra?

Denne videoen tar for seg hvordan resonansterapi fungerer på cellenivå. Du kan også lytte til erfaringene til terapeuter i flere forskjellige land som har hatt suksess med å bruke BICOM® bioresonansterapi i sine praksiser.

Er effektene av resonansterapi observerbare?


Tenk på eksemplene på at stemmegaffelen vibrerer i en harmoni og glass knuser når den utsettes for en viss frekvens. Denne videoen demonstrerer hvordan det samme prinsippet kan brukes for å målrette mot patogener i kroppen.


Les mer på www.bioresonans.info

36 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page