top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Informasjon- og reguleringsmedisin (bioresonans)

Ny informasjon slik jeg forstår det:


Nyere forståelse av bioresonans (Bicom bioresonans) har med informasjon å gjøre. Det sies at det er 3 ting som må til for liv.


1. Materie

2. Energi

3. Informasjon


Bioresonans blir også omtalt som frekvensmedisin. Jeg har selv brukt dette utrykket mye. Utrykket indikerer at det er den eller den frekvensen som behandler. Men det man sier nå (fagpersoner innen Bioresonans) er at frekvensene må til for å hente og overbringe informasjon.


La meg prøve å illustrere det, Når du snakker i telefon så vet du at du må ha signaler fra en sender og telefonen din er en mottaker. Men har du en samtale med en venn, er det hva du sier som er av interesse. Men signalene "bare" overfører din informasjon, det du sier. Ringer du til en sykebil MÅ det være signaler/frekvenser på telefonen for at den skal funke, Men det er din informasjon som er av interesse for mottakeren, "SEND EN SYKEBIL".


I et annet tilfelle kan vi sammenligne en bil som transportmiddel. Det som er av interesse er lasten som skal transporteres. Skal du levere ett 1 tonn med murstein, kan du ikke bruke en personbil, men en solid lastebil.


Når vi skal behandle kroppen, for eksempel lever, tester jeg ut hvilket program din kropp/lever ønsker. Men det er ikke frekvensen som behandler, men informasjonen som overbringes til din lever som behandler. Frekvensen er den rette transportøren om du vil. Så den den er viktig for at informasjonen skal komme og informere og rette opp feilinformasjon i cellene.


Men det er også viktig å hente opp den feilinformasjon som er i kroppen (dette tilfelle leveren). Derfor henter vi opp informasjon fra kroppen ved hjelp av applikatorer/fleksielektroder som er koblet til Bicom bioresonansmaskinen og blir behandlet og riktig informasjon sendes tilbake i kroppen for å rette opp ubalanser. Kroppen vil da være i stand til å behandle seg selv.


Mer informasjon om dette temaet kan oversendes i en pdf fil.


Natur- og bioresonansterapeut

Tore Geir Nilsen

30 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page