top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Kjemiske prosesser og elektromagnetiske svingninger i kroppen

BICOM® bioresonansterapi er basert på kunnskapen om at kjemiske prosesser i kroppen styres blant annet av elektromagnetiske frekvensmønstre.


I svært lang tid har tradisjonell kinesisk medisin inkludert meridianer, meridianblokkeringer og biorytmer i sin helhetlige tilnærming. Siden begynnelsen av 1900-tallet har mange viktige forskere studert fenomenet kroppens egne rytmer og elektromagnetiske svingninger som en utløsende eller påvirkende faktor for kjemiske prosesser i levende vesener (mennesker og dyr). BICOM® bioresonansterapi er basert på disse funnene og bruker spesifikt disse endogene oscillasjonene.


Lær mer på våre introduksjonsseminarer, som inspirerer våre terapeuter hver gang!BICOM® bioresonansmetoden er et årsaksorientert, helhetlig behandlingskonsept. Det gir en bærekraftig løsning for å støtte regulatoriske blokkeringer og funksjonsfeil i kroppen ved å aktivere kroppens egne selvhelbredende krefter.


Menneskekroppen har et naturlig reguleringssystem som kompenserer for en eksepsjonell mengde påvirkninger. Under visse omstendigheter kan imidlertid selv disse selvhelbredende kreftene nå sine grenser.


For eksempel har forekomsten av allergisk rhinitt økt jevnt de siste årene på grunn av mer aggressive allergener forårsaket av forurensninger, miljøbelastninger og endringer i livsstil. Dette kan føre til energetiske funksjonsfeil i det menneskelige immunsystemet.

BICOM® bioresonansmetoden er svært egnet for å korrigere eller kompensere for disse feilene.


BICOM optima® fanger opp kroppens energiske tilstand, behandler informasjonen og bruker elektromagnetiske lavenergifrekvenser for å behandle spesifikke kliniske indikasjoner hos mennesker.


Ved å bruke endogene og eksogene stoffer kan kroppens egne selvhelbredende krefter aktiveres og ubalanser som har eksistert i lang tid kan reguleres. Målet med BICOM® bioresonansterapi er å aktivere kroppens egne reguleringsprosesser og dermed sette i gang eller akselerere restitusjon.


Vi i REGUMED® er pionerer innen BICOM® bioresonansmetoden. Mer enn 30 000 terapeuter over hele verden, inkludert godt over 10 000 i Tyskland, bruker terapikonseptet vårt med suksess.


25 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page