top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Kom i bedre form og forbedre ditt immunsystem...

Nå er det blitt mye snakk om nye virus og influensa epidemier som kommer i vinter. Det sies også at det ikke er så viktig eller nødvendig med flere vaksiner. Det sies at det er den enkeltes evne til å motstå infeksjonene.


Med andre ord ditt immunsystem, og dets evne til å beskytte deg.


Da vil jeg på det sterkeste anbefale deg en test av immunsystemet med bioresonans og at du får en del kostholdsråd samtidig,


Med bioresonans kan vi stimulere immunsystemet til å fungere optimalt. Flere tusen leger og terapeuter bruker Bicom bioresonans metoden for å forebygge. Min påstand er at det er bedre å forebygge enn å reparere eller behandle."Immunsystemet, eller immunforsvaret, er kroppens forsvar mot smittestoffer. Immunsystemet består av spesialiserte celler og organer, og løselige proteiner som kan uskadeliggjøre bakterier, virus, sopp og parasitter.
Kroppens barrierer, det vil si huden og slimhinnene, har også viktige roller i å holde smittestoffer utenfor kroppen. Immunsystemets celler og proteiner sirkulerer med blodet mellom kroppens ulike vev der de kan komme i kontakt med smittestoffer. Immunsystemet aktiveres av infeksjoner, det vil si når smittestoffer har kommet på innsiden av kroppens barrierer. Da vil mange av immunsystemets celler og proteiner strømme til infeksjonsstedet for å delta i bekjempelse av smittestoffene. Denne tilstrømmingen av immunceller kalles en betennelsesreaksjon og den varer som regel til smittestoffene er fjernet. Aktivering av immunsystemet ved infeksjon kalles også en immunrespon. "


Kilde: Store medisinske leksikon17 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page