top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Komplementære behandlingsformer er i trend

Skrevet av Dr. med. Sylvie Schmidt

Allmennlege, balneolog, naturlege, utdanning i akupunktur, bioresonansterapeut. Har jobbet med bioresonansterapi i sin praksis siden 2008.


I 2006 åpnet jeg min egen praksis. På den tiden skjønte jeg raskt at jeg trengte andre alternativer enn konvensjonell medisin for å kunne tilby pasientene mine omfattende hjelp.

I løpet av min utdannelse som legespesialist hadde jeg blitt overfladisk kjent med bioresonansmetoden, men

på det tidspunktet var jeg fortsatt


ganske skeptisk til denne prosedyren. Det var ikke før jeg mottok et reklamebrev fra REGUMED®-selskapet at interessen min endelig ble vekket. Jeg gjorde en avtale og fikk demonstrert enheten i praksisen min. Etterpå var jeg entusiastisk og ønsket ikke å holde tilbake denne skånsomme, bivirkningsfrie behandlingsmetoden fra mine pasienter.

Delegering av behandlingstrinn

Da jeg fikk BICOM®-enheten, satte jeg meg grunnleggende inn i metoden og deltok på ulike kurs. Jeg fikk også assistentene mine trent mye. Det er viktig for meg at de kan støtte meg faglig og at jeg kan delegere noen behandlingstrinn til dem.

Varighet av allergibehandling

Jeg jobber veldig individuelt med pasienter og ofte kan jeg avdekke og senere eliminere andre helseproblemer gjennom allergitesting. I gjennomsnitt har vi en behandlingsvarighet på seks behandlinger i en eller to ukers syklus. Med unge pasienter virker terapien vanligvis veldig raskt, men med lengre manifestasjoner kan det ta noen flere terapisesjoner. Etterspørselen og aksepten hos pasientene er veldig god, det har det alltid vært. I mellomtiden har allergiterapi blitt et av våre hovedbehandlingsområder. Vi er veldig fornøyd med suksessraten vår.


I løpet av de siste årene, etter min erfaring, har kravene til pasientene endret seg. Stadig flere er interessert i naturmedisin, og komplementære behandlingsformer utenom konvensjonell medisin. Bioresonansmetoden er ideell for dette, jeg kan virkelig anbefale den.

7 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page