top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Lite energi og trett hele tiden?


Mange kan kjenne på følelsen av å være trøtt – hele tiden. Også selv om man har sovet nok. Ifølge britiske Royal College of Psychiatrists føler en av fem personer på at de er usedvanlig trøtt i lange perioder, mens en av ti lider av fatigue - en følelse av svekket energi med tretthet og svakhet som ikke lindres av hvile eller søvn. Kvinner har en tendens til å føle seg oftere sliten enn menn.


I denne artikkelen kan du lese om hva årsaken kan være til at du føler konstant tretthet, og hva du kan gjøre for å få mer energi og overskudd


Stoffskifte/metabolisme problemer kan føre til tretthet, men også diabetes, matintoleranse og søvnapné kan gjøre at du føler deg unormalt trett.


De som er overvektige eller undervektige, må jobbe hardere enn normalt for å gjøre dagligdagse aktiviteter - som igjen kan føre til at man blir ekstra trøtt og sliten. Undervekt gir mindre muskelstyrke, og man føler seg sliten raskere.
Jeg anbefaler deg til å ta en bioresonans test/skanning og se undeliggende årsaker. Testene kan avdekke om det er allergi, matintoleranse, sopp, candida, bakterier, parasitter, virus eller kanskje lever problem, mage- tarmproblem, hormonubalanser eller andre ting.


Jeg stiller ikke medisinske diagnoser og anbefaler også å sjekke deg hos lege. Men bioresonans kan hjelpe kroppen til å rette opp ubalanser.


Jeg gir også råd om kosthold og om mat eller kosttilskudd kan hjelpe deg. Gå inn på min nettside www.bioresonans.info og bestill en time for test og skenning.

10 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page