top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Pasienter er i økende grad åpne for bioresonans

Skrevet av Sabine Lange

Naturlege, Reiki-mester og lærer.

Hun har drevet sin egen praksis for naturmedisin i Velten i over tjue år og tilbyr en rekke prosedyrer ved siden av akupunktur: myk laserbehandling, igleterapi, massasjeapplikasjoner og autolog blodterapi. Hun har spesialisert seg på bruk av bioresonans.Jeg har jobbet med BICOM®-enheten min i mer enn 10 år nå. Til å begynne med gikk det ganske sakte og det var ikke alltid lett å overbevise pasientene mine om denne behandlingsmetoden. Mange hadde ikke hørt om det og var fortsatt skeptiske. Kanskje den innledende usikkerheten fra min side også spilte en rolle. I tillegg kjenner man egentlig ingenting under disse behandlingene, da de er smertefrie. Pasientene var ikke så vant til dette fra sine tidligere konvensjonelle behandlinger.


Pasienter er stadig mer åpne og åpne sinn


Etter hvert som terapiene mine ble mer vellykkede over tid, vokste selvtilliten min og med det overbevisningen om at jeg kunne hjelpe pasientene mine effektivt. Også takket være den økende bevisstheten om bioresonans gjennom ulike medier, er det foreløpig ikke lenger et problem å tiltrekke seg pasienter til det. I dag er bioresonans av interesse for min praksis når det gjelder terapeutiske og økonomiske aspekter!


Varighet av terapien

Barn og ungdom oppnår vanligvis raskere suksess enn eldre mennesker, som kan ha en lang prøvelse bak seg. Problemer som har manifestert seg over år og har akkumulert mye stress krever mer tid og krefter inntil forbedringer skjer. Det er viktig å være tålmodig, for det er absolutt verdt det!


Utvidelse av behandlingsspekteret

Jeg anser det som en stor fordel at bioresonans optimalt kan kombineres med andre alternative metoder som cupping og akupunktur. Det er en veldig nyttig utvidelse av behandlingsspekteret. Sammenlignet med akupunktur har bioresonans også den fordelen at den er helt smertefri. Den er ideell for pasienter med nåleangst.


Bruksområde – Allergier

I min praksis behandler jeg både personer som lider av kroniske og akutte allergier inkludert pollenallergi, allergi mot dyrehår (katter, hester, saueull osv.), mat, husstøv osv. Behandlingene er vanligvis svært vellykkede, etter en få behandlinger mange er symptomfrie. Dette sa, som nevnt ovenfor, hos pasienter som har lidd i årevis, kan det ta lengre tid før behandlingen lykkes på grunn av de mange belastningene.


For meg har BICOM® bioresonans blitt en integrert del av min hverdagspraksis. Jeg jobber med det hver dag, og jeg er fortsatt begeistret!


Har du spørsmål, ta kontakt www.bioresonans.info


11 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page