top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Permanent hjelp for multiallergikere

Skrevet av

Gabriele Boßmann

Naturlege fra Kleve.

Detaljerte pasientsamtaler har høy prioritet i hennes praksis. Siden 2015 har hun blant annet jobbet med BICOM® bioresonansmetoden


Gang på gang kommer pasienter til min praksis som lider av ulike allergier og en rekke udefinerbare symptomer. Noen pasienter forteller meg at de nå er allergiske mot nesten alt og ikke lenger tåler annet enn poteter og vann. Spesielt når det gjelder multiallergikere, er det viktig å vite at disse mangfoldige allergiene eller udefinerbare symptomene kan være basert på visse underliggende påkjenninger som irriterer og overbelaster immunsystemet. For varig suksess er det derfor viktig å identifisere slike belastninger og å behandle dem spesifikt. I denne sammenheng har jeg hatt veldig gode erfaringer med bioresonansmetoden.


Stimulering av selvhelbredende krefter


I mellomtiden blir flertallet av pasientene mine behandlet med bioresonansmetoden, og jeg kan se tilbake på en suksessrate på minst 80 %. Målet mitt er å hjelpe pasienter med å oppnå naturlig helse med bioresonans, å stimulere deres selvhelbredende krefter og å avgifte kroppen.

Høy pasientaksept

Bioresonansmetoden ble godt akseptert av mine pasienter helt fra begynnelsen. Pasienter setter pris på at denne terapien er helt smertefri og ikke har noen skadelige bivirkninger. Jeg vil ikke være uten bioresonans lenger, og jeg er veldig glad for at jeg bestemte meg for å bruke den. Fornøyde pasienter anbefaler gjerne en praksis til andre, som er den beste bekreftelsen for en terapeut


Naturterapeut Tore Geir Nilsen

Ta kontakt med meg for å test med bioresonans om du har allergier eller andre helseplager.


Jeg har min praksis i Bogstadveien i Oslo. Oslo Bioresonans er å finne i Balkebyklinikken som har 40 års erfaring i å behandle forskjellige helseplager.


Ha en fin dag!10 visninger0 kommentarer

Commenti


bottom of page