top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Programmer som forbedrer velvære og helsen - program 1

Det beste man kan gjøre slik jeg ser det er å vedlikeholde kroppen og helsen og redusere faren for å bli syk. Vi vet alle at immunsystemet er viktig.
Vi vet alle at mosjon/trening og sunt kosthold er viktig. Men hva er sunt kosthold og hvor mye må jeg trene? Vel det er mange råd og kurer ute å går. Så det er ikke så lett å vite hva man bør gjøre. Når det gjelde mat så finner vi lavkarbo, row food, greens m.m. Min mening er at uansett bør vi innta mye naturlig mat som grønnsaker, bær, frukt o.l. Men at vi bær redusere alt som påvirker blodsukkeret til å stige for mye. Da kan det også være lurt å gå en lang tur og forbruke en del av de karbohydratene man har spist.
Ønske du å gjøre noe ekstra for kroppen din kunne det være en god ide å teste og forbedre kroppens biologiske tilstand. Jeg jobber med bioresonans som jeg bruker sammen med kostholdsråd. Har selv hatt en del utfordringer med vekten. Men ved hjelp av bioreosnans, lavkarbo og mye grønnsaker gikk jeg ned 22 kilo. Her er noen områder og programmer i Bicom bioresonans maskinene som kan hjelpe deg som en start:


· Avrusning og vekttap

· Stressmestring og følelsesbalansering, inkludert chakraer

· Sensitivitet/intoleranse eliminasjonsbehandling

· Støtte for vitalitet og mental skarphet

· Geopati og stråleelimineringsterapi

· Terapi for eliminering av arr-interferensfelt (arr behandling)

· Tarmflora balanse og støtte

· Slutte å røyke protokoll og avhengighetsstøtte


Det kommer flere artikler om dette senere- som Program 2 og 3. Under her er også en metode, blodtypedietten. Jeg tar også hensyn til min blodtype 0 og merker at det gjør godt med meg.5 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page