top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Skanning, Kontroll og testing av kroppen ...

Med hjelp av BBC2 Bicom Body Check utfører jeg Scanning av hele kroppen som organer, funksjoner m.m. Jeg printer ut en rapport eller sender på mail. Denne kan danne grunnlaget for eventuell behandling.


Forebygging og tidlig oppdagelse av helseplager blir stadig viktigere. Dagens livsstil, samt ernæring og miljøforurensning, kan svekke kroppen betydelig.

Energiske lidelser kan utvikle seg sakte og uten at pasienten i det hele tatt legger merke til noe.

Med BICOM BodyCheck2 kan du gjennomføre en


fullstendig, bioenergisk helsesjekk. Den skanner automatisk og evaluerer frekvensmønstrene i hele kroppen, inkludert indre organer, bein og vev ned til cellenivå.

Du vil raskt få en oversikt over kroppens energistatus. Ved oppdagede forstyrrelser vil BICOM BodyCheck2 foreslå mulige årsaker og gi passende veiledning for videre behandling.


Hvis du er ny pasient eller har vært til behandling hos meg og ikke har fått en slik skanning tilbyr jeg deg en dobbeltime med skanning og eventuelt behandling på 90min, men betaler bare for en enkeltime 900,-.


Er det mer enn 6 mnd siden du har vært hos meg kan det være lurt å ta en ny skanning. Du får også da en dobbeltime og betaler bare for en time. 900,-


All behandling består da ab BBC2 + Bicom Optima.
Har du spørsmål ta kontakt

20 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page