top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Skepsis ble til entusiasme og suksess!

Skrevet av Claudia Schucht

Naturlege fra Bergisch-Gladbach (Tyskland). Etter å ha utdannet seg til landmåler og studert arkitektur, kom hun i kontakt med komplementære helbredelsesmetoder og bestemte seg for å reorientere karrieren i retning naturmedisin.

For elleve år siden åpnet hun egen praksis. Hennes spesialiteter er: ortomolekylær medisin, oksyvenering, infusjons-/injeksjonsterapi, homeopati og de siste tre årene også bioresonansmetoden.


Skepsis ble til entusiasme og suksess!


En kollega rådet meg til å bruke BICOM® bioresonansmetoden. På grunn av mine tvil og bekymringer om denne metoden, var jeg mer enn skeptisk til å begynne med. Beslutningen om å endelig gå for det var ikke lett for meg. I tillegg kunne jeg ikke se noen stor merverdi for min praksis på den tiden, siden jeg hadde ganske gode resultater med de behandlingsformene jeg hadde brukt så langt.

Mobilitet, et stort pluss for meg

Til slutt valgte jeg fortsatt en BICOM®-enhet, nemlig mobilversjonen. Mobiliteten er veldig viktig for meg, siden den gjør at jeg kan ta med meg enheten overalt og behandle familien min hjemme om nødvendig. Nå er jeg veldig fornøyd med avgjørelsen min. I mellomtiden har alle mine pasienter nytte av bioresonansbehandling og det er godt akseptert. Noen ganger er bare noen få økter nok for å oppnå en forbedring eller eliminering av plagene.

Kombinasjon med andre former for terapi

Mine andre terapiformer brukes fortsatt, og de kan vanligvis utmerket kombineres med bioresonans. Dermed oppnår jeg mye bedre resultater enn før, og jeg kan hjelpe raskere og mer effektivt. Det har spredd seg blant pasientene om min måte å jobbe på og gjennom jungeltelegrafen får jeg stadig flere pasienter. Uansett trenger jeg ikke lenger bekymre meg for fremtiden og lønnsomheten til praksisen min. Jeg kan ikke forestille meg arbeidet mitt uten bioresonansmetoden. I dag vet jeg at denne terapien er den beste jeg har å tilby!


Bicom bioresonans i Oslo: www.bioresonans.info

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page