top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Smerter i korsryggen kan være forårsaket av tarmproblemer

Problemer i korsryggen kan være relatert til tarmproblemer eller smertefulle og hovne tarmer. Ryggsmerter og piercing eller nagende smerter i magen kan skyldes hovne tarmer og luft i magen.


Av alle slags årsaker kan magen føles ukomfortabel og samtidig gi ryggproblemer. I sin tur kan ryggproblemer forårsake magesmerter. Nervene i begge regioner går korsryggen (gjennom den nedre delen av ryggraden). Så de har betydelig innvirkning på hverandre.


Ryggsmerter på grunn av irritabel tarm

En hyppig klage og diagnose er tykktarmspasmer eller irritabel tarm, et syndrom som forekommer oftere hos kvinner, også under menstruasjonssyklusen. Når du lider av magesmerter og oppblåsthet, er det mulig at du lider av IBS eller irritabel tarm . Et av symptomene er en veldig smertefull korsrygg.

Smerter i nedre del av magen og korsryggen oppstår på ulike måter. Avhengig av tilstanden kan du føle smerten i en bestemt del av magen, for eksempel nederst. Noen ganger kan hele magen være smertefull med vond følelse i sidene og korsryggen eller i korsryggen og bekkenet.


Les mer: https://www.dorsoo.com/blog/lower-back-pain-caused-by-bowel-problems/


Skal man få bort smertene i ryggen må man også jobbe med mage/tarm. Etter min erfaring.


Jeg har goderfaring med å teste ut behandlingsprogrammer som behandler både tarm og rygg. Ett av disse programmene heter Intestines (tarmer)/spine lumbar (korsryggen). Det kan være mat man ikke tåler, sopp (candida), bakterier, parasitter m.m.


Ta kontakt for mer informasjon eller bestilling av time for en test www.bioresonans.info

29 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page