top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Kjemiske prosesser og elektromagnetiske svingninger i kroppen...

Oppdatert: 14. nov. 2022

BICOM® bioresonansterapi er basert på kunnskapen om at kjemiske prosesser i kroppen styres blant annet av elektromagnetiske frekvensmønstre.

I svært lang tid har tradisjonell kinesisk medisin inkludert meridianer,

meridianblokkeringer og biorytmer hatt sin helhetlige tilnærming.

Siden begynnelsen av 1900-tallet har mange forskere studert fenomenet kroppens egne rytmer og elektromagnetiske

svingninger som en utløsende eller påvirkende faktor for kjemiske

prosesser i levende vesener (mennesker og dyr). BICOM® biore-

sonansterapi er basert på disse funnene og bruker spesifikt disse

endogene oscillasjonene.


Husk å stille inn under videoen på engelsk om du vil

BICOM® bioresonansmetoden er et årsaksorientert, helhetlig behandlingskonsept. Det gir en bærekraftig løsning for å støtte regulatoriske blokkeringer og funksjonsfeil i kroppen ved å aktivere kroppens egne selvhelbredende krefter.

Menneskekroppen har et naturlig reguleringssystem som kompenserer for en eksepsjonell mengde påvirkninger. Under visse omstendigheter kan imidlertid selv disse selvhelbredende kreftene nå sine grenser for hva de klarer.


For eksempel har forekomsten av allergisk rhinitt økt jevnt de siste årene på grunn av mer aggressive allergener forårsaket av forurensninger, miljøbelastninger og endringer i livsstil. Dette kan føre til energetiske funksjonsfeil i det menneskelige immunsystemet.

BICOM® bioresonansmetoden er svært egnet for å korrigere eller kompensere for disse feilene.


BICOM optima® fanger opp kroppens energiske tilstand, behandler informasjonen og bruker elektromagnetiske lavenergifrekvenser for å behandle spesifikke kliniske indikasjoner hos mennesker.

Ved å bruke endogene og eksogene stoffer kan kroppens egne selvhelbredende krefter aktiveres og ubalanser som har eksistert i lang tid kan reguleres. Målet med BICOM® bioresonansterapi er å aktivere kroppens egne reguleringsprosesser og dermed sette i gang eller akselerere restitusjon.


Vi i REGUMED® er pionerer innen BICOM® bioresonansmetoden. Mer enn 30 000 terapeuter over hele verden, inkludert godt over 10 000 i Tyskland, bruker terapikonseptet vårt med suksess.


BICOM optima® tilhører feltet komplementær medisin og brukes til behandling av milde til moderate allergiske og allergiassosierte sykdommer og komplikasjoner.


Bicom bioresonans i Oslo www.bioresonans.info Mail: tore.geir.nilswen@gmail.com

25 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page