top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Vondt i nedre del av ryggen (lumbago) - årsak?

Jeg har flere pasienter som klager på smerter og stivhet i ryggen såkal lumbago problemer.


ikke alle vet at problemet kan komme fra tarmen. Noen sier "tarmen? men det er jo ryggen min?" men det kan også være tilstander som ikke har med ryggen å gjøre i det hele tatt. Indre organer som lever, nyre, tarm, blære og hovedpulsåren kan også gi smerter i ryggen.Så hvis du sliter med ryggsmerter lumbago nederst i ryggen anbefaler jeg at du sjekker tarmen med vårt avanserte testutstyr. Jeg tester da programmer som passer for deg og jeg tester tarmflora m.m.


Vi finner passende programer og hva som kan lage problemer i tarmen. Er det mat du ikke tåler? Er det parasitter, bakterier, toxiner, sopp m.m.


Du vil også får råd om kosthold og tiltak du bør gjøre.Her er min nettside www.bioresonans.info

oslobioresonans@gmail.com sms +47 99406830


13 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios

No se pudieron cargar los comentarios
Parece que hubo un problema técnico. Intenta volver a conectarte o actualiza la página.
bottom of page