top of page

Acerca de

D8N3484-1024x420.jpg

Allergier  matintoleranser

The Full Story

BICOM® bioresonansmetode

Årsaksorientert testing og behandling – siden 1987 - Godkjent i EU som medisinsk utstyr.

Over hele Tyskland tilbyr mer enn 1000 leger, over 1500 naturleger, over 550 veterinærer og over 280 naturlege veterinærer BICOM® bioresonans som en tjeneste.

Naturterapeut Tore Geir Nilsen har over 20 års erfaring med Bicom metoden og testet og behandlet en rekke mennesker gå inn på denne siden www.bioresonans.info/detfunker

 

Menneskekroppen består av omtrent to tredjedeler vann. Denne kroppsvæsken er ikke bare cellens næringsmiddel, men fungerer også som en "farlig avfallsdeponi" for forurensende stoffer når utskillelsesorganene som lever, galleblæren, nyrene, tarmene osv. overbelastes. På grunn av dette kan flere og flere belastninger samle seg i menneskekroppen.

BICOM optima® tilbyr velprøvd allergiterapi, men en sunn livsstil før og etter terapi har også en positiv innvirkning på sinn og kropp. Selvhelbredende krefter og reguleringsevne spiller en viktig rolle også etter BICOM®-behandling.

 

 

 

 

 

 

 

Både testing og behandling med BICOM® bioresonans er absolutt smertefri og de fleste pasienter synes det til og med er behagelig. Den er derfor spesielt egnet for barn og rastløse pasienter. Dessuten er det ingen kjente skadelige bivirkninger.

Antall behandlinger avhenger av alvorlighetsgraden av symptomene og varigheten av sykdommen.

 

 

 

 

 

Primære og sekundære symptomer av allergisk rhinokonjunktivitt

 • Nysing

 • Kløe

 • Sekresjon

 • Hindring

 • Hoste

 • Sår hals

 • Halitose

 • Øyelokkødem

 • Rhinophonia clausa

 • Dyspné

 • Søvnforstyrrelser

 • Nasal hyperreaktivitet

 • Konsentrasjonsforstyrrelser

 

BICOM® bioresonansbehandling

 

Vanlig prosedyre med terapeut:

1. Innledende konsultasjon før behandling

Først tar BICOM®-terapeuten en sykehistorie med pasienten. Her registreres mulige tidligere sykdommer og relevante ernærings- og livsstilsvaner ved hjelp av konkrete spørsmål.

2. Testing

I neste trinn brukes en testprosedyre. Det gir terapeuten indikasjoner på mulige årsaker og plager og baner vei for nødvendige behandlingstrinn.

Terapeuter kombinerer ofte flere testprosedyrer for å dekke et bredt spekter av analyser. Hvert testalternativ har sine fordeler og ulemper.

Vanlige prosedyrer i testsammenheng er f.eks. manuelle eller automatiske bioenergetiske testprosedyrer og andre naturmedisinske testprosedyrer.

3. Behandling

Testresultatene bestemmer de videre behandlingstrinnene, som deretter bestemmes av terapeuten i samarbeid med pasienten. Vanligvis utarbeider terapeuten en behandlingsplan også sammen med pasienten, der de nødvendige BICOM®-terapiprogrammene er listet opp. Pasientene får ofte også kostholdsanbefalinger fra terapeuten for å forhindrer mulige kontraindikasjoner etter behandling. En behandling varer vanligvis  30 - 45 minutter.

4. Etterundersøkelse

En oppfølgingsundersøkelse skjer vanligvis 1-2 uker etter første behandling. Ved en kort anamnese dokumenteres endringer. Ved behov fortsetter man behandling basert på resultatene, gjøres ytterligere modifikasjoner av terapiplanen for å oppnå årsaksorientert og varig behandlingssuksess.

 

Gå inn på disse sidene:

Er du trett og har lav energi?

Les mer om bioresonans

Les om informasjon og reguleringsmedisin

Les også om parasitter

Les også om candida

Les også om hormoner

Les også mer om allergier

Organe-Lunge-Leber-Niere-Darm-400x400.jpg

BICOM® bioresonans er meget godt egnet for å motvirke allergier. Dette er basert på tallrike tilgjengelige applikasjonsobservasjoner.

Disse inkluderer milde til moderate allergiske og allergiassosierte sykdommer og komplikasjoner, med fokus på allergisk rhinokonjunktivitt.

BICOM®-enheter brukes nå av over 6500 leger og 5600 naturleger i mer enn 90 land.

395274126_10232035519331321_2753297472359581336_n.jpg

Studier:

Erfaring har vist at bioresonansterapi er svært effektivt mot allergier.

Derfor er metoden spesielt populær for alle allergisymptomer. Bioresonansanordningen sørger for at informasjonen som bæres av allergenet transformeres og sendes tilbake til organismen i nøytralisert form. Når den gjentas flere ganger, løser den opp det lagrede allergifremkallende frekvensmønsteret og harmoniserer dermed kroppens egen informasjon.

Flere kliniske studier tyder på at bioresonansterapi er spesielt vellykket ved behandling av allergisk rhinokonjunktivitt (høysnue).

https://www.bicom-bioresonance.com/clinical-study/ (for instagrammere: link finner du også i linktreet i vår bio)

La oss få lov til å prøve å hjelpe deg!

Ta kontakt for å bestille time for testing og behandling... eller online https://system.easypractice.net/book/terapeutpartner-as#choose-service

 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Instagram
Takk for at du tok kontakt!
bottom of page