top of page

Acerca de

Canida-albicans-850x334.jpg

Candida - aspergillus og andre sopper 

Naturterapeut Tore Geir Nilsen har jobbet med Candida problemer i mer enn 20 år.

Jeg stiller ingen medisinske diagnoser men vi tester med bioelektrisk system ,Bicom bioresonans,  som er godkjent medisinsk utstyr. Er du akutt eller alvorlig syk bør du også oppsøke lege. 

Sopp i mage- og tarmsystemet er den nye folkesykdommen. Føler du deg trøtt, oppblåst og søtsugen? Du kan være angrepet.

Er du trøtt og oppblåst? Da kan du være en av de som er rammet av sopp eller parasitter i mage- og tarm. - Det blir mer og mer vanlig. Parasittsykdommer og soppsykdommer som for eksempel Candida vanligere enn mange mennesker tror. Det er antatt at rundt 70 prosent av Europas befolkning har Candida. Den kan være harmløs, men den kan også forårsake store problemer. Heldigvis finnes det løsninger. Les mer her,

Hva er symptomene om du har overvekst av Candida:

Luft i magen i forbindelse med måltider

Følelse av utmattelse

Gjentatte infeksjoner og betennelser

Gjentatte forkjølelser

Allergier

Tørre slimhinner

Eksem

Klønethet og konsentrasjonsvansker

Kronisk trøtthet

Regelmessig hodepine

Ustabilt blodsukker

Psykisk ustabil, dårlig humør

Menstruasjonsproblemer, PMS

Kalde hender og føtter

Hemoroider

Underlivsproblemer som svie, kløe og utflod.

37757616_230959250864748_6801335211503124480_n.jpg

Tore Geir Nilsen driver Oslo Bioresonans og Terapeutpartner AS. Han har sin praksis i Balkebyklinikken, Bogstadveien 30 i Oslo. Han har mer enn 20 års erfaring med bioelektrisk skanning og  bioresonans med testing og behandling. 

Med Bicom bioresonans kan vi Teste og finne ut om du er overbelastet med Candida og andre sopper som Aspergillus m.fl. Vi stiller ingen medisinske diagnoser men behandlingen med bicommetoden hjelper kroppens selvregulerende system til å bekjempe overvekst av soppen som lager problemer. Mange opplever mer energi, at utslett reduseres m.m. I tillegg kan også mykotoxin, som soppen produserer og sender ut i hele kroppen reduserer livskvalitet og gi hudplager. 

 

Med bicommetoden lager vi også frekvensmedisin i form av dråper eller chip som brukes mellom hver behandling.

 

Hos immunsvekkede personer kan candidasopp gi kraftig oppvekst i svelg, spiserør eller mage som gjennom blodbanen kan medføre spredning til hjernehinner, nyre, lunger, urinblære og hjerte. Invasive gjærsoppinfeksjoner forårsakes av ulike Candida spp. I Norge dominerer Candida albicans, etterfulgt av Candida glabrata. 

Candida auris er en art som ble identifisert 2009 i Japan og kan forårsake invasive infeksjoner og utbrudd i helseinstitusjoner. Den er påvist i store deler av verden, også i Norge (2016 og 2018). Utbrudd på helseinstitusjoner har forekommet i Spania, Italia, USA og Storbritannia. Slike utbrudd har vist seg være vanskelig å kontrollere pga. betydelig miljøforurensing og resistensutvikling mot soppmidler.

Candidasopp er en del av menneskets normalflora og smitter derfor ikke fra person til person, men kan smitte fra mor til barn under fødselen. Candidasopp finnes i skjeden hos ca. hver femte kvinne og kommer inn i skjeden fra perianalområdet. Candida kan også smitte til blodbaner gjennom urene sprøyter hos narkomane eller ved nosokomial overføring ved bruk av intravaskulært kateter.

Candida finnes vanligvis i små mengder i munnen, tarmene og på huden. Normale nivåer av Candida er ikke problematisk, men når Candida begynner å vokse ukontrollert kan det forårsake en infeksjon kjent som Candidiasis. Candida er den vanligste årsaken til soppinfeksjon hos mennesker. Vanligvis holder de sunne bakteriene i kroppen nivåer av candida under kontroll, men hvis det sunne bakterienivået blir forstyrret eller immunsystemet er svekket kan ugunstige forutsetninger medføre av Candida vokser og spres ukontrollert.

Få mage og tarm bedre med Pro12 dobbelkapslet probiotika med 12 stammer...

Let’s Work Together

Ta kontakt for mer informasjon eller trykk på knappen over og bestill time

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Takk for at du tok kontakt
bottom of page