top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Betennelser

Oppdatert: 11. aug. 2022

Betennelse er en av de mest kritiske aspektene for å forstå sykdom. Hva er det, og hvordan påvirker det oss egentlig?

Immunsystemet vårt reagerer på miljømessige, fysiske og mentale stressfaktorer. Kostholdet vårt, kvaliteten på søvnen vår, hvordan vi trener og langsiktige vaner samt genetikken vår påvirker alle styrken til immunforsvaret vårt.

Moderne liv, raske liv og eksponering for alle slags giftstoffer, som forurensninger eller syntetiske kjemikalier, kan føre til kronisk betennelse i kroppen vår. Denne negative inflammatoriske responsen gir stress til immunforsvaret vårt, spesielt når immuncellene aktiveres uten skade eller infeksjon å bekjempe.


Selv om betennelse oppstår naturlig og er vår første forsvarslinje mot skadelige irriterende stoffer i kroppen vår, kan den utløse sykdommer som kreft, revmatoid artritt, hjertesykdom, type II diabetes eller Alzheimers sykdom, når den opprettholdes i en lengre periode.


Alle helseproblemer vi står overfor er relatert til en form for inflammatorisk respons. Heldigvis kan du kontrollere og til og med reversere effekten av betennelse gjennom et sunt, anti-inflammatorisk kosthold og livsstil. Å opprettholde en sunn livsstil kan redusere betennelsen som bidrar til sykdommer forbundet med aldring.


Ta kontakt om du ønsker mer informasjon og bestilling av en time for testing og gode kostholdsråd.


Bestill time her:

Thorshov Naturmedisinske Senter

Vogts gate 57, 0477 Oslo

torshov-nms.no

bioresonans.info

Sms 99406830

Tore Geir Nilsen

naturterapi - bioresonans

Online booking:

Trikk 11, 12 og 18. Buss 20 går fra Majorstua. Alle stopper på Thorshov.

Gratis parkering 1 time på Sandakersenteret hvis du kjører bil.

6 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page