top of page
  • Forfatterens bildeTore Geir Nilsen

Flere og flere pasienter anerkjenner bioresonans

Skrevet av Dr. med. Ralf Schubert

En lege for ortopedi, kiroterapi, idrettsmedisin, fysioterapi, rehabilitering og spesiell smerteterapi fra Münster, har brukt BICOM® bioresonansmetoden i sin klinikk siden 2005.

En ny ansatt, som allerede var kjent med bioresonans gjennom en annen klinikk, gjorde meg oppmerksom på denne metoden i 2005 og vekket min interesse. Samme år kjøpte jeg et bioresonansapparat og gjorde meg kjent med metoden.


I dag kan jeg ikke lenger forestille meg praksisen min uten bioresonans. Pasientene mine har med glede akseptert metoden. Gjennom årene har jeg fått mange faste pasienter for denne komplementære metoden.. Behandlingsfeltene er mangfoldige. I tillegg til støtteimpulser for ortopediske emner, traumatologi, idrettsskader, sirkulasjonsforstyrrelser etc. Bioresonans er uunnværlig for behandling av allergier og intoleranser.


I akutte tilfeller oppstår behandlingssuksesser veldig raskt, vanligvis etter to til tre behandlinger. Lengre manifesterte plager kan kreve opptil ti behandlinger, og jeg er svært fornøyd med en suksessrate på rundt 80 %.


Ta kontakt om du vil vite mer om min praksis i Oslo www.bioresonans.info

5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page